BBQ 28 april 2019

Om samen van het (hopelijk) goede weer te genieten, nodigen wij jullie allemaal uit op onze jaarlijkse scoutsbarbecue! Lekker eten, verfrissende drankjes, lachende leiding en een gezellige sfeer staan op het programma. Als het zou regenen, brengen wij de scoutssfeer naar boven met onze tenten.

Het springkasteel zetten we paraat voor jong en oud, leuk entertainment door onze jin en memorabele foto’s van de voorbije jaren zullen die dag ook aanwezig zijn. We maken deze dag on-ver-getelijk!

Voor wie wil genieten van de leiding hun bakkunsten en opdienvaardigheden, kan zich inschrijven door het invulstrookje af te geven aan een van de leiding of mailen naar het e-mailadres van Karen (karen.vanbockstal@outlook.com) TEN LAATSTE OP ZONDAG 21 APRIL!

Wij hebben er alvast zin in en hopelijk tot dan!

Een stevige linker,
De leiding van Scouts Leuven

—————————————————————————————————————–

De familie ……………………………….. komt zondag 28 april met ……. personen eten op de scouts-BBQ omstreeks …….. uur.

Wij bestellen:

….. x Small menu (1x vlees + groente buffet = 8€)

….. x Medium menu (2x vlees + groente buffet = 13€)

….. x Large menu (3x vlees + groente buffet = 16€)

….. x Small vegetarisch menu (1x vegetarisch + groente buffet = 8€)

….. x Medium vegetarisch menu (2x vegetarisch + groente buffet = 13€)