Kamp 2020

Beste ouders en leden!

Met veel plezier delen we jullie mee dat het scoutskamp van 2020 zal kunnen doorgaan! Natuurlijk zullen er aanpassingen gedaan worden volgens de richtlijnen van de Federale regering en van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Zo zullen we dit jaar geen groepskamp doen maar zullen de kleine en grote takken elk apart op kamp gaan. Jullie zullen binnenkort de bijkomende informatie krijgen in verband met kampboekjes en inschrijvingen. Het kamp voor de jv’s, jogi’s en givers zou dan plaatsvinden van 10 tot 21 juli in Eimerscheid.Het kamp voor de kapoenen en kawellen zou plaatsvinden van 16 tot 21 juli in Spa.

Deze formule hangt wel nog af van mogelijke bijkomende maatregelen en van het aantal inschrijvingen. Wijzigingen zullen op tijd worden meegedeeld. Bij vragen kunnen jullie de groepsleiding bereiken via mail (https://scoutsleuven.be/leiding/).