UPDATE 2: inschrijvingen

Beste ouders

We hebben gemerkt dat er enkele leden waren die zich na de deadline nog wilden inschrijven voor het  kamp. Aangezien we op het moment van de deadline net aan onze limiet zaten (aangezien we volgens de regels bubbels van max. 50 personen mogen vormen), leek ons dit niet meer mogelijk.

We hebben goed nagedacht over hoe we dit probleem zouden kunnen oplossen, omdat we het natuurlijk jammer zouden vinden om enkele leden de kans op een scoutskamp te moeten ontzeggen. Uiteindelijk hebben we dan ook besloten om het groot kamp op te splitsen in 2 aparte bubbels. Dit betekent concreet dat jogi’s en jv’s gesplitst zullen zijn van de givers. Het kamp zal wel nog steeds voor alle groepen op hetzelfde terrein doorgaan, maar de groepen zullen ver genoeg verspreid zijn en niet met elkaar in contact komen. Inschrijven voor het groot kamp kan dus momenteel wél nog: het formulier stellen we nu even terug open: https://forms.gle/oT2uReQ56X5vLbqb6.

Kunnen jullie de inschrijving wel zo snel mogelijk in orde brengen? Zo hebben we een volledig overzicht van wie er allemaal meekomt. Alle info over de inschrijvingen (in verband met betaling, medische fiche, kampboekjes) vinden jullie terug op de scoutssite.

Voor de mensen die reeds ingeschreven waren verandert er voorlopig niets. Wij zoeken nu verder uit hoe dit allemaal praktisch in zijn werk zal gaan, en moesten er nog veranderingen komen, houden we jullie daarvan op de hoogte. Wat we wel al kunnen zeggen is dat mondmaskers op de bus richting het terrein verplicht zijn, dus zorg ervoor dat die niet te diep weggeborgen zitten. Afhankelijk van het uiteindelijk aantal leden zou het kunnen dat we niet samen op de bus passen. In dat geval kijken we of het mogelijk is dat enkele leden eigen vervoer voorzien, of zoeken we een andere oplossing.

Alvast bedankt voor jullie begrip, we hopen dat alles zo duidelijk is.

Veel groeten

De groepsleiding

Let op: voor klein kamp kunnen we geen aanpassingen meer maken. Die bubbel zit vol en omdat we in lokalen zitten kunnen we de groep niet verder uitbreiden. Een lid op de wachtlijst zetten is daar wel nog mogelijk door een berichtje te sturen naar de groepsleiding.