All you can friet

Beste ouders, leden, sympathisanten

Goed nieuws, dit jaar gaat de 5e editie van onze bekende frietenbak de “All-you-can-friet” door! Op 25 oktober kan u komen genieten van kwaliteitsvolle frieten met liefde gebakken door de Givers en hun leiding ten voordele van hun buitenlands kamp.

De frietenbak gaat door op zondag 25 oktober tussen 17u en 21u aan de scoutslokalen te Kruisstraat 2 in Leuven. U kan zoals altijd de frieten komen eten in onze scoutslokalen. Dit jaar hebben we ook een takeaway dienst voorzien. U kan uw frieten dus ook gewoon afhalen aan onze frietstand bij de lokalen. Er zullen ook tafels buiten op het terrein voorzien worden voor degene die hun meeneemfrieten daar willen opeten.

Voor praktische redenen en wegens de coronamaatregelen vragen wij jullie om onderstaand online formulier in te vullen met de bestelling, het tijdstip dat je komt eten en of je afhaalt of in de lokalen eet.

klik hier om naar het formulier te gaan

Onthoud dat de capaciteit om binnen te eten door de afstandsregels beperkt is dus reserveer daarom zeker tijdig via het formulier.
Voor vragen of opmerkingen kan u ons steeds contacteren via mail: giverleiding.scoutsleuven@gmail.com

Alvast smakelijk en tot binnenkort!

De Givers en Giverleiding