Vergaderingen 2de semester

Beste leden en ouders,

Eindelijk nog eens goed nieuws! Vanaf 14 februari zullen de vergaderingen weer kunnen doorgaan voor elke tak. In de loop van de week zullen jullie door de leiding via mail gecontacteerd worden met de nodige informatie. De vergaderingen kunnen per tak anders zijn dus het is belangrijk alle mails goed te lezen indien u meerdere kinderen heeft in verschillende takken!

Als u/uw kinderen nog niet zijn ingeschreven, gelieve dit dan ook in orde te brengen om in onze mailinglijst terecht te komen! Hier ook nog een lijstje van onze e-mailadressen moesten er nog verdere vragen zijn:

• KAPOENEN: kapoenenleiding.scoutsleuven@gmail.com
  • KAWELLEN: kawellenleiding.scoutsleuven@gmail.com
  • JONG GIDSEN (JOGI): jogileiding.scoutsleuven@gmail.com
  • JONG VERKENNERS (JV): jvleiding.scoutsleuven@gmail.com
  • GIVERS: giverleiding.scoutsleuven@gmail.com

De boekjes zullen na de eerste vergadering online komen.

We kijken er naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen!

Stevige linker

De leiding

PS: Aangezien dat de temperatuur niet ideaal is vragen we iedereen aanstaande zondag voldoende warm gekleed te zijn. Het is voor ons niet toegelaten om met de leden in de lokalen te komen dus het is zeker belangrijk dat ze voorzien zijn op de winterse temperaturen.