Carwash Scouts Leuven 18 april 2021

Wij zijn de Givers (Gidsen en Verkenners) van Scouts Leuven.

Om ons buitenlands kamp te financieren organiseren wij een carwash. Jullie hebben thuis vast wel een auto, tractor, of fiets staan die een poets- en opblinkbeurt kan gebruiken. Wij zorgen voor zeepsop en handen uit de mouwen, jullie komen simpelweg aan- en afgereden. Met andere woorden: wij blinken uit in service zodat uw carrosserie blinkend naar huis kan!

Hoe gaat dat concreet in zijn werk?
We mogen enkel de buitenkant van de wagen oppoetsen, en vragen hier de schappelijke prijs van 11 euro voor. Ook kuisen we jullie fietsen voor 5 euro, hiervoor moet je echter niet reserveren. Betalen kan ter plekke cash of met de Payconiq app.

De carwash bevindt zich aan het terrein van de scoutslokalen (Kruisstraat 2 in Leuven). We zijn open op zondag 18/4 van 14:00u tot 18:00u

klik hier om je in te schrijven