Wijziging planning – belangrijk!

Beste ouders en leden,

De coronaregels voor jeugdwerking zijn nog steeds dezelfde, dit betekent dat de komende avondvergaderingen volledig buiten zullen moeten doorgaan (mondmasker niet verplicht). Door deze omstandigheden en omdat er ook niet zo veel volk aanwezig was op de vorige avondvergaderingen hebben we besloten de planning licht te wijzigen, de boekjes zullen voor deze laatste vergaderingen dus niet meer kloppen:

-09/01: schaatsen is afgelast want groepen zijn er niet toegelaten.

-14/01: avondvergadering

-21/01: geen scouts

-28/01: avondvergadering

-04/02: geen scouts Hierna valt de lesvrije week en heeft de leiding een weekje vakantie,

op 20/02 starten we opnieuw met de normale zondagvergaderingen. (avondvergaderingen voor de kapoenen en kawellen zijn van 18u-20u, voor oudere takken van 20u tot 22u.)

Tot volgende week!

————————————————————————————————————————————————

Dear parents and members,

The covid regulations have not changed since last time, meaning that our evening gatherings will remain exclusively outside (no masks required). Because of these circumstances we chose to change the agenda slightly, so please take note of the following changes:

-09/01: Ice skating is cancelled because groups are not allowed

-14/01: evening gathering

-21/01: no scouts

-28/01: evening gathering

-04/02: no scouts After this, we take a one week break because our exams have ended.

On Sunday 20/02 the normal afternoon gatherings will restart. (Evening gatherings for the kapoenen and kawellen are from 18h-20h, for the older groups from 20h-22h.)

See you next week!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.