Groepsweekend 2022

(English below)

Beste ouders en sympathisanten

Eindelijk is het weer zo ver, van 1 tot 3 april 2022 gaan we op GROEPSWEEKENDDat wil zeggen dat alle leden en leiding samen een onvergetelijk weekend zullen beleven! Inschrijven kan je doen via deze Google form: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeAXwk3…/viewform…en vergeet daarna ook niet te betalen (informatie hiervoor staat in het Google Formulier). Om in te kunnen schatten met hoeveel we zullen zijn, willen we ook vragen om in te schrijven voor 25/03.

Extra info over waar we naartoe gaan en wat je best kan meenemen kan je hier vinden in de brief.

Een stevige linker,

De leiding

__

Dear parents and members

Finally it’s time again, 1 until 3 april 2022 we’re going on a weekend with the whole group! That means the kids of all ages go away together for an unforgettable weekend!

You can apply by filling out this Google Form:https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeAXwk3…/viewform…and don’t forget to pay afterwards (more information is in the Google Form). To estimate with how many we will be, we ask you to apply before 25/03.

Extra information about where we’re going or what you should bring, you can find here.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.