!!BBQ 2022!!

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na de succesvolle BBQ-edities van de afgelopen jaren, willen we jullie ook dit jaar graag opnieuw uitnodigen voor onze scouts-BBQ! Dit gezellig groepsfeest gaat gepaard met lekkere vlezekes, een smakelijk groenten- en pastabuffet en bijpassende dranken. Je mag natuurlijk ook altijd gewoon iets komen drinken! Ook is er weer entertainment voorzien, zoals een groot springkasteel!

We verwachten jullie zondag 1 mei talrijk aanwezig in onze scoutslokalen (Kruisstraat 2, 3000 Leuven), iedereen is welkom tussen 12u en 16u!

Prijslijst:

– Kindermenu (1x vlees + groentenbuffet): €7

– Kindermenu veggie (1x veggie + groentenbuffet): €7

– Volwassenenmenu (3x vlees + groentenbuffet): €13

– Volwassenenmenu veggie (3x veggie + groentenbuffet): €13

Om zeker te zijn dat we voldoende inkopen raden we aan je bestelling vooraf door te geven via de volgende link: https://forms.gle/mReP9vL3Fy1Jr8Kg9 of door een mailtje te sturen met je bestelling naar leonard.deknopper@outlook.com

Wij kijken er alvast naar uit en hopelijk tot dan!

Een stevige linker,

Leiding scouts Leuven

—————————————————————————————————————

Dear members, parents and sympathizers,

After the succesful BBQs of the past few years, we’d like to invite you again for our scouts BBQ! This cozy event goes hand in hand with delicious fresh meat, a vegetable- and pastabuffet and matching drinks. You’re also welcome to just have a drink of course! As always there’s some entertainment planned like a big bouncy castle!

Our event is planned for Sunday May the 1st from 12am until 16pm on our scouts terrain (Kruisstraat 2, 3000 Leuven).

Pricelist:

– Kids menu (1x meat + buffet): €7

– Kids menu vegetarian (1x vegetarian + buffet): €7

– Adults menu (3x meat + buffet): €13

– Adults menu vegetarian (3x vegetarian + buffet): €13

To make sure that we make enough food, we advise you to order in advance via this form: https://forms.gle/mReP9vL3Fy1Jr8Kg9 or by sending an email with your order to leonard.deknopper@outlook.com

We’re looking forward to it, see you soon!

Leaders of scouts Leuven

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.