Start scoutsjaar 2022-2023

(English below)

Beste ouders, leden en sympathisanten

Het is weer bijna zo ver, het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur. Wij hebben er als leidingsgroep alvast heel veel zin in. Om alles in goede banen te leiden delen we hier alvast wat praktische informatie mee:

– 25/09: overgangsdag voor de leden die vorig jaar al naar de scouts kwamen. Hier zullen ze ook hun nieuwe leiding te weten komen. We verwachten hun om 10u aan de lokalen met een lunchpakket en zullen daar om 17u terug staan om opgehaald te worden.

– 02/10: startdag van het jaar voor oude en nieuwe leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde dus neem maar al je vriendjes mee! Dit zal doorgaan van 14u tot 17u aan onze lokalen (kruisstraat 2).

– 09/10 en 16/10: na de gewone scoutsvergadering zullen er momenten georganiseerd worden waar je je kind kan komen inschrijven voor het scoutsjaar. Op die manier kan je ook de leiding leren kennen. Daarnaast zal ook een online inschrijvingsformulier opengaan.

Hopelijk kunnen we er een kei tof jaar van maken!

Een stevige linker

De leiding

____

Dear parents, members and others

The new year of scouts is almost here. We are already really excited. To coordinate everything we’d like to give you some practical information:

– 25/09: day for the members that came to the scouts last year. Here they will discover their leaders for the next year. We start at 10 am and will be done at 5 pm. We expect everyone at 10 am at our terrain with a packed lunch. At 5 pm they can be picked up in de same place.

– 02/10: starting day for old and new members. The more the merrier, so bring all your friends! This will take place from 2 until 5 pm at our terrain (kruisstraat 2).

– 09/10 and 16/10: after the regular scouts meeting we will organise moments where it’s possible to register you kids for the new year. That way you can also get to know the leaders. It will also be possible to register online.We hope to make it a great year!

Kind regards

The leaders

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.