Givers

Laatste boekje van het jaar. Zeer triestig maar niet getreurd. Want dit is het beste boekje tot nu toe, met vele verrassingen. Maar laat de rest van het jaar op je afkomen.

Zondag 3 maart 14u-18u

Vandaag kunnen we de geschiedenis herschrijven. Haal die jodiumpillen al maar boven want we spelen het grote Koude Oorlogspel! Van 14u tot 18u aan lokalen.

Zaterdag 9 maart 14u-17u

Aangezien de vorige opkomst zo laag was bij de werkvergadering doen we dit vandaag nog eens. Als we vinden dat de opkomst ook vandaag te laag is organiseren we een werkvergadering op groepsweekend!

Zaterdag 23 maart 14u-17u

Tijd om je geest nog eens te reinigen van al je zondes? Onze jaarlijkse misvergadering begint om 16u en eindigt om 19u. We verwachten een massale opkomst om onze parochie te steunen. Dan kunnen jullie gezellig samen tafelen op spaghettiweekend

• Dit weekend is het ook spaghettiweekend! Deze brief wordt nog gegeven

Zaterdag 30 maart  14u-17u

Haal die gladde verkooppraatjes maar boven wat vandaag gaan we paaseieren verkopen! De beste verkoper heeft recht op een beloning!

Vrijdag 5 april tem zondag 7 april

Het is zover! Het groepsweekend is aangekomen! Een brief met verdere info volgt later.

Zondag 14 april 14u-18u

Mensen!Menseeeeun! Schuilt er in jou een Deborah Leemans of laat jij jezelf helemaal verleiden door de grote charmes van Joshua? Van 14u tot 18u aan onze luxe resorts.

Zondag 21 april

Nen heiligen dag, das vur ons oek congé. Geniet van ulle Pasen.

Zondag 28 april

Vandaag geen vergadering maar wel de jaarlijkse scoutsbarbeque! Een scouts hoogdag! Jullie krijgen ook hier nog een brief voor.

Zondag 5 mei 11u-15u

Beste givers

Het goede weer is terug in het land. Dus gaan we buiten dinéren aan een gezellig kampvuur. Vergeet zeker en vast niet je kookgerei en ingrediënten. Deze dag begint om 11h en jullie mogen om 15h beschikken. We spreken af aan de lokalen met fiets in de hand.

Vrijdag 10 mei tem vrijdag 12 mei

De beste en coolste vergadering en meteen ook de langste. Het is natuurlijk 24h, een volledige dag van leute en fratsen. Maar we willen nog niets verklappen dus een latere brief volgt.

Zondag 19 mei 9u-18u

Witte stranden, zon en een heldere zee gaan we vandaag niet veel zien. Want we gaan naar onze Belgische kust!

Meenemen: handdoek, een badpak/zwembroek, zonnecrème, lunchpakket, een drankje en 10 euro. We spreken af aan het Martelarenplein om 9 uur en om 18 uur staan we weer op dezelfde plaats.

Zondag 26 mei 14u-17u

Vandaag spelen voor de laatste keer met zen alle een niet te missen spel! Aanwezig zijn is dus de boodschap! Van 14u tot 17u aan de lokalen

ps

Vergeet je zeker niet te verkleden!

Zaterdag 15 juni

Inschrijvingsavond voor het kamp 19.30u!

Goedaardig

Ijverig