Jin

Gegroet:

Wij – Fien, Renka, Jan, Helena, Pippa, Eli, Nikki, Celeste en Josse – zijn de jin! Dit is ons laatste jaar als lid binnen de scouts voor we leiding worden.

Met een aantal stages proeven we al van het leiding-zijn. Daarnaast bereiden wij ook ons eigen buitenlands kamp voor. Zo organiseren we tal van activiteiten om het kamp zelf te sponsoren.

Ook zijn we nog op zoek naar een aantal klusjes die wij kunnen opknappen om zo wat geld in te zamelen.

Onze volgende grote activiteit is het SPAGHETTIWEEKEND.

Dit jaar kunnen jullie komen smullen van onze lekkere gerechten op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart in onze scoutslokalen in de Kruisstraat 2 te Leuven.We willen jullie laten proeven van ons overheerlijk zelfbereid menu en jullie laten genieten van een gezellige middag of avond! Vrijdag en zaterdag kan u komen smullen tussen 18u en 21u. Zondag starten we om 12u en eindigen we rond 15u. De opbrengst van dit spaghettiweekend gaat ook dit jaar naar ons buitenlandse kamp! Waar we dit jaar naartoe gaan… dat blijft nog even een verrassing!

Wilt u graag gezellig mee komen tafelen? Vul dan snel de inschrijvingsstrook hieronder in. Gelieve deze vóór maandag 12 maart 2018 af te geven aan de leiding of  jullie bestelling door te mailen naar renka_elewaut@hotmail.com.
Hopelijk tot dan!

Stevige linker,

De jin:

Fien, Renka, Jan, Elias, Nikki, Pippa, Helena, Josse en Celeste

De familie ………………………………………………………………….. komt met …………. personen eten op:

Vrijdag 16 maart/ Zaterdag 17 maart / Zondag 18 maart (schrappen wat niet past)
rond …… uur.
………… x Kleine Spaghetti € 8