Jinkalenders 2023

Beste ouders, leden en sympathisanten,

De jin heeft zich tot nu bezig gehouden met het nemen van leuke scouts foto’s om een kalender te ontwikkelen voor 2023!! Zoek jij een leuk kerstcadeau, heb jij nog een kalender nodig of wil jij ons gewoon graag steunen? Vul dan onderstaand formulier in tegen zondag 11 december, dan weten we hoeveel kalenders wij bestellen:)

Afhaaldata volgen nog,

stevige linker, jullie enthousiaste jin

Maren, Kato, Aster, Isis, Lore, Lara, Loes, Lynn, Roos, Erika, Helena en Elechien

https://forms.gle/c9TBa9rhH1Ds3vqC6

PS, als jullie de jin kunnen gebruiken voor een groot of klein taakje (je gras maaien, auto wassen, met uw hond gaan wandelen, afwassen op een feestje, boodschappen halen, naar de glasbak gaan…) laat het ons weten via messenger, sms of via e-mail (jin.leuven@outlook.com)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.