Jv

Jeeveeweekend

Beste ouders, jogi’s en jeevees,

Hebben jullie zin in ons weekend??????

Wij kijken uit naar het weekend en hopen natuurlijk dat jullie allemaal kunnen meekomen! Het weekend is van 8 tot 10 maart!

We gaan op weekend in de lokalen van de scouts van Wilsele, hier vinden jullie het adres:

Berghoekstraat 15
3012 Wilsele

Wij zullen jullie ontvangen in de lokalen zelf, jullie mogen de jogi’s en de jeevees op het bovenstaande adres afzetten om 19u vrijdagavond. Die avond voorzien we geen eten meer maar wel nog een slaapmutsje J

Zondagmiddag om 12u nemen we afscheid en kunnen jullie jullie kindjes komen ophalen op hetzelfde adres.

Wat moet je zeker meenemen?

Een envelop met 20 euro en je identiteitskaart, naam zeker vermelden op envelop!
Indien medicatie: vrijdagavond afgeven en zorgen dat het duidelijk is voor ons wat er moet gebeuren.

Scoutsuniform!

Matje en slaapzak, eventueel kussen
Pyjama
Toiletgerief
T-Shirts
Pulls
Lange broek
regenjas
ondergoed, sokken
zaklamp
een keukenhanddoek
Je mag altijd een leuk spel/boek/.. meenemen!

We raden de leden aan om geen gsm mee te nemen! De leiding is zeker bereikbaar tijdens het weekend!

Indien er nog vragen zijn, mag je die steeds mailen!

We hopen dat jullie meekunnen!

Om ons dit te laten weten, stuur je een mailtje naar trees.ostyn@hotmail.com, met de naam van het lid vermeld, meer moet dat niet zijn!

Helena, Tokke, Céleste en Trees

JV’s dit wordt het beste boekje ter wereld. Het is zo goed dat we genomineerd zijn voor de nobelprijs literatuur. Stel ons dus niet teleur en lees het!

3/3

Altijd eens willen weten hoe ver een zelf gebouwde raket kan vliegen of hoe hard een projectiel van een katapult aankom? Alle ballisten naar de lokalen om 14 uu om jullie eigen werp-en schiettuigen te ontwerpen!

10/3 weekend

Dit weekend maken we niet enkel dikke lol op zondag, maar het hele weekend lang! Info en voorwaarden volgen nog in een brief.

17/3

De vader van Pierre is ontvoerd en bevindt zich in een safehouse ergens in Leuven. Omdat Pierre geen losgeld kan betalen, moeten jullie zijn pa terugvinden want anders wordt hij om 18:00 in de Dijle gegooid. Om 14 uur aan de lokalen.

23/3

Zijn jullie klaar om in het klooster te gaan? Kom jullie geloofsovertuiging deze zaterdag maar tonen vanaf 16 uur en omdat de beloning een uur in beslag neemt, eindigt het vandaag om 19 uur.

22-24/3 spaghetti

Lekker smullen, smakken en smekkelen, slurpen, knabbelen. Onze jin haalt hun beste kookskills en obertalenten boven voor jullie en alle pastaliefhebbers in Leuven en omstreken. Bon apetitto!

30/3 zaterdag paaseieren

Wat was er eerst: de paashaas of de paaseieren? Deze zaterdag kunnen we samen over deze vraag reminiscen terwijl we die arme Leuvenaars onze ambachtelijke zoetigheden aansmeren.

5-7/4: groepsweekend

HOEZEE we gaan mee naar groepsweekend olé! We verwachtingen dat jullie allemaal meekomen anders zal het een hele stomme tweedaagse op kamp worden. Verdere info volgt trouwens nog.

14/4

Doen de woorden precious, smeagol, Aragorn, Gandalf en elfenoren een belletje rinkelen? We zullen eens zijn of jullie deze queeste tot een goed einde kunnen brengen, en wie de jv-Lord wordt.

21/4 pasen (geen scouts)

Kom niet naar de scouts want niemand zal er dan zijn. Allez jullie mogen komen maar verwacht ons er niet.

28/4 bbq

Jullie zijn allemaal wel bekend met ons grote BonoboBananenQuertytoetsenbord, maar vandaag houden we het gewoon bij een heerlijke scouts-barbecue. Skip jullie ontbijt maar, want deze sappige vleeschjes en dessertjes wil je niet overslaan!

5/5

Kom allemaal met de fiets want vandaag gaan we naar het bos om de Jogi’s kapot te maken. Zoals normaal van 14 tot 18 uur.

12/5

We hebben zo een vermoeden dat diep vanbinnen in jullie jongenshart een virtuoos, poëet, dichter en opener zit, maar wie van jullie is de beste woordengoochelaar? Geen paniek, we gaan niet pathetisch doen, we spelen gewoon uberScrablespel, en dat is toevallig een van mijn specialiteiten.

19/5 Hoezeej we gaan naar de zeej

VAMOS A LA PLAYA! Jeuj, we gaan weer genieten van zon zee en strand. Neem allemaal 10 euro, een zwembroek, zonnecreme en een lunchpaket mee en zorg dat jullie om 9 op het martelarenplein staan. Jullie mogen dan weer om 18 uur naar huis vertrekken.

26/5 laatste vergadering 2-5

Begin alvast maar te snotteren en te bleiten, te schrijen en huilen … vandaag komen we samen om dit epische scoutsjaar in schoonheid af te ronden. Om 17u wuiven we jullie uit (aan de lokalen natuurlijk)!

15/6 inschrijvingsavond kamp half 8

Vandaag verwachten we jullie ouders om jullie in te schrijven voor het beste moment van het scoutsjaar…HET KAMP! Jullie mama en/of papa zijn vanaf half 20u welkom aan de lokalen.