Jogi

Vrijdag 8 maart – Zondag 10 maart: In plaats van een kort namiddagje bij ons, zijn we nu een heel weekend samen jiippieeee J J J Verdere informatie komt snel op de site maar hou je dus al vrij!

Zondag 17 maart van 14u tot 18u: Vandaag krijgen jullie extra leiding om voor jullie te zorgen! Zij maken een topspel dus wees superlief voor onze jinners!

Weekend van 22-23-24 maart is het spaghettiweekend dus je hebt heel het weekend tijd om lekker te komen eten J

Zaterdag 23 maart van 16u tot 19u: Onze Vader, die in de Hemelen zijt, geheiligd zijt uw naam… Doet dit je geen belletje rinkelen? Zo niet, is het dan niet nodig om nog eens een kerk binnen te stappen en een kaarsje te branden? Je mag heel je familie meenemen vanaf 18u.

Zaterdag 30 maart van 14u tot 17u: Haal jullie liefste snoetjes boven om massa’s paaseieren verkopen! Oefen ook al je beste verkooppraatje J

vrijdag 5 tot zondag 7 april: We gaan met heel de scouts samen op weekend, dus je hoeft je broertje of zusje niet te missen! Informatie komt nog op de site zodat jullie jullie zeker kunnen inschrijven!

Zondag 14 april van 14u tot 18u: Jullie hebben al een weekje kunnen rusten dus het is tijd om jullie beentjes te strekken en jullie klaar te maken voor de zomer! Kom in je sportiefste outfit!

Zondag 21 april: Vrolijk Pasen! Vandaag helaas geen scouts dus jullie gezellig vieren met de familie en veel eitjes zoeken opeten!

Zondag 28 april: De zon op je smoel, een lekker drankje, sappig vleesje, springen op het springkasteel.. Klinkt het niet hemels? Jullie krijgen allemaal nog een brief met de details!

Zondag 5 mei 14u tot 18u: We weten allemaal dat de jeevee’s coole en stoere jongens zijn, maar jogi’s blijven altijd net dat extra beetje super veel giga leuker! (zeker fiets niet vergeten!!)

Zondag 12 mei van 14u tot 18u: Ter voorbereiding van volgende week spelen we alvast met water vandaag! Doe dus zeker kleren aan die nat mogen worden!

Zondag 19 mei van 9 tot 18u: Om het jaar bijna af te sluiten gaan we allemaal samen naar onze tropische kust! Wat je zeker moet meenemen is: een handdoek, een badpak/zwembroek, zonnecrème, lunchpakket, een drankje en 10 euro. We spreken af aan het Martelarenplein om 9 uur en om 18 uur staan we weer op dezelfde plaats. Vergeet je goed humeur ook niet!

Zondag 26 mei van 14u tot 17u: Het jaar zit erop dus jullie kunnen al aftellen naar het kamp! Wij hebben er alvast heel veel zin in dusssssssssssssss schrijf jullie zeker in J J J

Zaterdag 15 juni inschrijvingsavond om 19.30u! Om jullie liefste jogi’s in te schrijven en hen tien dagen aan ons over te leveren, kom je hen bestinschrijven vanavond J Hier krijgen jullie alle info over het kamp voor als er nog vragen zouden zijn! Wij hebben er zin in!!!!!

Xxxxxxxxxxxxxxx Céleste en Trees xxxxxxxxxxxxxxxxx

Heel veel liefs,