3 maart: Allerliefste kapoentjes, vandaag gaan we planeten verkennen en raketten de ruimte in schieten!! Verzamel al je moed voor deze gevaarlijke reis langs de sterren en kom van 14u tot 17u naar de lokalen!

10 maart: Hallokidoki kapoenen! Vandaag gaan we even ontspannen in het Provinciaal Domein! Jullie ouders mogen jullie om 14u komen afzetten bij de hoofdingang aan de Domeinstraat en jullie daar weer om 17u komen afhalen.

16 maart: Hallo kapoenen! Vandaag gaan we samen naar de carnavalstoet en snoepjes eten!!! Van 14u tot 17u aan de lokalen in jullie mooiste carnavalskleren!

22-24 maart: Dag kapoentjes! Krijgen jullie van al dat spelen op de scouts geen honger?? Kom dan maar dit weekend jullie buikjes eens rond eten. Verdere volgt nog.

23 maart: Hey kapoenen! Vandaag wordt het een extra lange vergadering, want jullie creatieve talenten ontwikkelen en tonen op de scoutsmis aan het einde van de vergadering!! Van 16u tot 19u aan de lokalen.

30 maart: Jow kapoenen! Oefen jullie puppyoogjes al maar, want vandaag gaan we de stad in om paaseieren te verkopen voor jullie kamp! Van 14u tot 17u aan de lokalen met jullie mooiste lach!!!

5-7 april: Hey kapoentjes! Dit weekend gaan we op stap met de andere takken!! Meer informatie volgt nog.

14 april: Dag stoere kapoenen. Vandaag gaan we ontdekken wie er het snelst, sterkst, behendigst… is!! Kom het van 14u tot 17u ontdekken aan de lokalen!

21 april: Vandaag is het geen vergadering, want het is Pasen. Goed eitjes rapen!

5 mei: Jow kapoenen! Vandaag scheiden we de echte scouts van de rest! Wie het allervuilst is, heeft gewonnen! Van 14u tot 17u aan de lokalen!!

12 mei: Dag kapoentjes!! Breng al jullie waterpistolen, waterkanonnen en waterballonnen mee! Neem zeker kleren mee, die nat mogen worden. Van 14u tot 17u aan de lokalen!

19 mei: Kapoenen, let nu even goed op, want vandaag gaan we naar de zee!! Vergeet zeker geen zonnecrème, handdoek, zwembroek/zwempak, lunchpakket, drankje en 10 euro! We spreken af om 9u op het Martelarenplein en op 18u staan we weer op dezelfde plaats.

26 mei: Hallo. Vandaag spelen we met heel de scouts een groot spel, want het is de laatste vergadering! Boehoe. Maar niet getreurd, we zien jullie graag terug op kamp!! Maar vandaag mogen jullie nog van 14u tot 17u naar de lokalen komen!

15 juni: Vandaag is het inschrijvingsavond voor kamp! Neem jullie ouders vanaf 19u30 mee naar de lokalen.

Een probleem? Je mag ons altijd contacteren:

Pippa Van Wichelen: 0486880070

Wouter Spruyt: 0472831204