Kawellen

boekje kamp 2019

Halloooooooow kawellen! Hier zijn we al weer met het laatste boekje van het jaar, oohh :((( Maar niet getreurd want voor deze laatste maanden hebben we nog heel veel leuke vergaderingen voor jullie in petto! Kom dus maar flink elke week en dan maken we er nog een geweldige tijd van!

Zondag 3 maart: vandaag spelen we het grote levenswegspel. Jullie zijn misschien nog jong maar vandaag gaan jullie al een heel leven in sneltempo doorlopen. Denk jij dat je de beste relaties kan onderhouden of voor kinderen zorgen? Kom je dan bewijzen om 14u aan de lokalen. Om 17u sluiten we.

Vrijdag 8 tot zondag 10 maart: Zorg maar dat je er bent want dit weekend gaan we met de kawellen op een episch weekend dat je niet wil missen. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn en dan maken we er een groot feest van! Een brief met meer informatie volgt.

Zondag 17 maart: Voor de laatste keer dit jaar komt de lieftallige jin het van ons overnemen. Wat ze met jullie gaan doen verklappen we nog niet, maar het belooft alvast heeeeel leuk te worden. We zien jullie om 14u aan de lokalen, om 17u sluiten we.

Vrijdag 22 tot zondag 24 maart: De jin organiseert hun jaarlijkse spaghettiweekend. Kom zeker eens langs met je gezin om te smullen van de heerlijke spaghetti.

Zaterdag 23 maart: Vandaag spelen we met de hele scouts leuke groepsspelen en daarna gaan we naar de mis. Zorg dat jullie er zeker bijzijn! We spreken af om 16u, om 19u is de vergadering gedaan.

Zaterdag 30 maart: Het is bijna pasen, en daarbij horen natuurlijk paaseieren. We halen met de hele groep onze beste verkooppraatjes boven en zorgen ervoor dat de mensen met een zakje heerlijke chocolade vertrekken. Om 14u spreken we af aan de lokalen, en om 17u kunnen we na een succesvolle verkoopdag terug naar huis.

Vrijdag 5 tot zondag 7 april: Jippieeeee, het is weer groepsweekend. Dit weekend gaan we met alle takken op stap. We spelen super leuke spelletjes en zorgen ervoor dat jullie de allerbeste tijd hebben! Ook hier volgt nog meer info over, maar houd het weekend zeker al vrij!

Zondag 14 april: Hopelijk ligt jullie vergrootglas en detectievekit nog niet helemaal onder het stof want tijdens deze super spannende cluedo-vergadering is het aan jullie om het mysterie op te lossen. Haal dus maar jullie beste tricks boven om de enige echte dader te ontmaskeren. We zien jullie speurders om 14 en hopelijk is jullie missie om 17u geslaagd.

Zondag 21 april: Vrolijk Pasen!! Vandaag is het geen scouts, rust dus maar eens goed uit en steek jullie vol met lekkere paaseieren.

Zondag 28 april: Het is weer tijd voor onze jaarlijkse barbecue! Voor de lekkerste vleesjes, slaatjes en dessertjes moeten jullie op de scouts zijn!

Zondag 5 mei: We gaan op uitstap naaaaaaaaaar……. Provinciaal domein! Hier gaan we de hele namiddag leuke dingen doen en genieten van de zon! Om 14u verwachten we jullie aan de ingang in de 1 mei laan. Om 17u mogen jullie ouders jullie weer komen ophalen.

Zondag 12 mei: Echte scouts houden ervan om zich eens helemaal vuil te maken, en dus kan een vuile vergadering niet ontbreken! Trek kleren aan die kapot mogen gaan, wat je komt er niet zonder vlekken vanaf. Om 14u komen jullie proper aan, om 17u mogen jullie onder de verf, ketchup en bloem terug naar huis vertrekken.

Zondag 19 mei: Heeeeee ga je mee we gaan naar zee jeeeej! Het is al de voorlaatste vergadering en daarvoor brengen we met z’n allen een bezoekje aan de mooie Belgische kust. Wat heb je daarvoor nodig? Een rugzakje met: handdoek, badpak/zwembroek, zonnecrème, lunchpakket, drankje en 10 euro. We spreken af om 9u aan het Martelarenplein en om 18u staan we daar terug!

Zondag 26 mei: Ooohhh neee, de laatste vergadering is al weer daar. Daarvoor spelen we nog een laatste keer een spel met alle takken samen. Laat nog eens zien hoe goed jullie zijn als kawellen en kom met veel voor deze laatste keer! We zien jullie om 14u en om 17u moeten jullie (helaas :((((((( ) naar huis.

Zaterdag 15 juni: Natuurlijk gaan we dit jaar ook op kamp, en daar WIL je echt bijzijn. De inschrijvingsavond begint om 19u30 aan de lokalen, hopelijk zien we veel van jullie daar om jullie in te schrijven voor dit geweldige kamp!

Tot zondag en stevige linker!

Eli, Karen, Renka en Nikki

Zeker in de agenda schrijven:

22 tot 24 maart spaghettiweekend

Tot zondag en stevige linker!

Karen: karen.vanbockstal@outlook.com of 0477/762384

Eli: elias.heyns@gmail.com of 0476/808915

Nikki: 0471/050428

Renka: 0471/290846

O Heer, d’avond is neergekomen,
de zonne zonk, het duister klom.
De winden doorruisen de bomen
en verre sterren staan alom…
Wij knielen neer om u te zingen
in ’t slapend woud ons avondlied.
Wij danken u voor wat we ontvingen,
en vragen, heer, verlaat ons niet!

Knielen, knielen, knielen wij neder,
door de stilte weerklinkt onze beê
Luist’rend fluist’ren kruinen mee
en sterren staren teder.
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.