Groepsweekend 2024

Van 12-14 april 2024 gaat het GROEPSWEEKEND door! Dat wil zeggen dat alle leden en leiding samen een onvergetelijk weekend zullen beleven! 

Dit groepsweekend gaan we de lokalen van de Chiroheem Sint-Gerolf onveilig maken… Jullie worden op vrijdag 12 april verwacht om 18u15 aan het station van Leuven, want dit jaar gaan we met de trein naar onze lokalen.  We gaan ’s avonds niet meer eten, dus het is de bedoeling dat jullie thuis al gegeten hebben. Het weekend eindigt op zondag 14 april, dan mogen de ouders jullie terug ophalen om 13u15, wanneer onze trein aankomt op het station van Leuven.

Om je in te schrijven vul je hieronder je naam en tak in, en betaal je 35 euro, over te schrijven op hetrekeningnummer BE68 7343 5608 9534, vóór 12 april.

Voor zo’n topweekend mogen jullie natuurlijk niet vergeten de volgende spullen mee te nemen:

– Je identiteitskaart of kids ID (bij vertrek aan ons afgeven) – Gamel, bestek en beker!   -Slaapmatje, slaapzak, kussentje, knuffel – Pyjama – Toiletgerief: tandenborstel, tandpasta, kam, washandje – Medicijnen (vrijdag aan leiding afgeven) – T-shirts, warme pull, lange broek, regenjas – Ondergoed, sokkenEen keukenhanddoek – Zaklamp – Strips, leuke boekjes…

inschrijven gaat via deze link:

https://forms.gle/BwgJ6gJPcnSpjQN69

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.